Menukaart
Brasserie Nieuw Vosseven’s drie gangen menu
Voorgerechten
Soep van geroosterde tomaten en geraspte kaas
Soep van de week
Klassieke carpaccio met truffeldressing
Gamba’s in knoflookolie
Duo van gerookte zalm en makreel, rucola en huisgemaakte cocktailsaus
Gegratineerde champignons in room
Hoofdgerechten
Gegrilde rib-eye met parmaham, geitenkaas en honing (+ € 1,50)
Gebakken pangasiusfilet met een citrus-botersaus en basilicum
Kogelbiefstuk met jus of pepersaus
Mixed- grill (rund, kip, varken) met stroganoffsaus
Gamba’s uit de oven in een knoflook/martiniolie (+ € 1,50)
Tagliatelle met diverse groenten, pesto en Parmesaanse kaas
Roodbaarsfilet op een spiegel van koriander/kerriesaus
Gerechten worden geserveerd met warme groenten en aardappelgarnituur
Nagerechten
Dame blanche / coupe vanille
Brownie met vanille ijs en slagroom
Huisgemaakte chocolademousse
Coupe amaretto met walnoten
€ 19,95 p.p.
Spareribs
Schnitzel
Tilapiafilet
allen vergezeld met warme groenten of sla en frietjes.
En uiteraard blijven er drie kindermenu's namelijk frietjes met frikandel, kroket of kipnuggets.